Derbia Professional IT     

 

 

 

 

 

Welkom op onze website.

Derbia Professional IT is gespecialiseerd in Microsoft omgeving, uw specialist

zoals u dat in gedachten heeft!

 

 

Wie zijn wij en waar staan wij voor

Wij zijn een jong en dynamisch IT bedrijf en bestaan sinds oktober 2008. Het idee om voor ons zelf iets te beginnen bestond al langere tijd maar het bleef steeds slechts bij een goed plan waarbij een betere aanpak voor op staat.

 

"Ons plan  met betere aanpak" is voort gekomen uit jarenlange ervaring door werken in vast dienstverband, of op detacherings-basis, bij diverse bedrijven en opdrachtgevers. Op deze manier hebben wij veel ervaring opgedaan, van hoe iets juist wel moet, of juist niet. Vooral het laatste is voor ons erg belangrijk en daar besteden wij veel tijd en aandacht aan, waarbij het juist bij andere bedrijven stopt.

Want er is altijd ruimte voor verbetering, en als dat zo is:

doe er dan ook iets mee!

 

 

Wat is dan toch "ons plan met betere aanpak?"  

Een betere aanpak begint bij jezelf, en dat is dan ook juist waar wij voor staan en wat wij doen. Je kunt pas iets goed aanpakken als je weet waar je over praat en dat is dan ook datgene waar wij op uitblinken: Luisteren naar de klant, naar zijn of haar wensen, naar zijn of haar opdrachten en mogelijkheden, want een tevreden klant is goud waard!

Dat is het belangrijkste element om goed je werk te kunnen uitvoeren, want wie tevreden is zegt het voort. Wat willen onze klanten en hoe zijn , worden en houden wij hun tevreden? dat is waar wij ons op richten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STARTPAGINA

CONTACT GEGEVENS  
DERBIA PROFESSIONAL IT EXPERTICES
MAAK HIER ONDER UW KEUZE: